Artikler

Her finder du et udvalg af artikler og information udgivet af Phillip Maleshyn. Materialet er beskyttet af loven om ophavsret.

Et arbejdspsykologisk mirakel
Hellere dø af grin end af en blodprop. Min gamle ven Hugo har aldrig, så vidt jeg erindrer, været nogen succes. Hverken privat eller på sit arbejde.
Læs hele artiklen

Professoren, sylteglasset og de 2 kopper kaffe
Når tingene i ens liv virker næsten uoverkommelige; når 24 timer pr. dag ikke er nok, så er det vigtigt at huske historien om: ”Professoren, sylteglasset og de 2 kopper kaffe”.
Læs hele artiklen

Stress og stresshåndtering
I dag er det anerkendt, at man kan få for meget stress. Selv de største stjerner erkender, at de ikke kan yde det maksimale, når stressen slår igennem og bliver negativ. Uanset om det er sport, underholdning, fritid eller arbejdslivet, er der trods alt grænser for, hvad vi formår.
Læs hele artiklen

Psykisk selvhjælp
Informationer til dig, der har været udsat for en voldsom oplevelse – og til dine pårørende.
Læs hele artiklen

 

Ophavsret
Alle artikler, fotos og illustrationer på psykphil.dk er beskyttet af de ophavsretlige regler og indholdet må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse fra Phillip Maleshyn.
Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.
Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.
Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Phillip Maleshyn. Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.